Niet alleen wij als comité hebben genoten. Wat hebben we blije (kinder)gezichten gezien. Gelukkig hadden we weer de mogelijkheid om de buien te ontzien door het feest binnen te vieren. Het is leuk om de reacties op social media te lezen, waarin o.a. werd gemeld dat het leek alsof De Dars was omgetoverd in een megapretpark!

Met de vrijwillige hulp van de opbouw ploeg werd De Dars klaar gemaakt voor de vrijmarkt en voor de Aubade. ’s Morgens vroeg stonden de kinderen met hun ouders voor de deur te wachten totdat deze open ging en zij hun spullen konden stallen op het kleed. De markt werd goed bezocht! Ook tijdens de aubade konden de genodigden genieten van het optreden van de fanfare en van de musicalsterren van De Dars. Samen met de burgermeester werd er geproost op Koningsdag 2019. De oeuvreprijs ging dit jaar zeer verdiend naar Loek Boon.

We maakten ons klaar voor het middagprogramma, waarbij de kinderen o.a. konden genieten van optredens en zich konden uitleven op de springkussens. Met een biertje in de hand voor de volwassenen konden zij genieten van de muziek van Sven the Pianoman en DJ Jacco Deen. Het is leuk om te zien dat er enthousiast werd gereageerd op de loterij, waarbij er enthousiast werd gereageerd op de prijzen.

De oudere doelgroep waren we natuurlijk niet vergeten. Zij hebben genoten van de klaverjas- en sjoelmiddag in de Schoof.

We kunnen terugkijken op een geslaagde Koningsdag. We bedanken alle bezoekers en Sport- en Wellnesscenter De Dars voor het beschikbaar stellen van hun locatie.

En wat hebben we een top team aan vrijwilligers, heel erg bedankt voor jullie zetten. Ook is het fijn dat je op zo’n dag kunt rekenen op de EHBO. Gerard & Anja Fotografie hebben alles weer op de gevoelige plaat vastgelegd waardoor we nog lang kunnen nagieten.

Koningsdag Wervershoof doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Leuk wanneer je jouw stemmen op onze vereniging inzet! Op naar Koningsdag 2020!

Oranje Comité Maxima’al