Deze tijd waarin we zitten laat je kijken naar de mogelijkheden die je wél hebt. En dat hebben we als comité ook gedaan.

In de ochtend mochten we zelf weer de kerklokken luiden. Vervolgens hebben we met het team 650 oranje bossen tulpen rond gebracht bij de ouderen in Wervershoof. Deze tulpen werden gedeeltelijk gesponsord door A&P Flowers en Kwekerij S. Schouten BV, die we hiervoor erg dankbaar zijn. Wat een leuke reacties hebben we hier op mogen ontvangen. Het was dankbaar werk op deze manier!

Toen deze klus was geklaard, richtten we ons op de kleurwedstrijd. Wat was het leuk om te zien dat zoveel kinderen in het dorp enthousiast mee hebben gedaan met deze wedstrijd. En wat zaten er prachtige exemplaren tussen! De dag zelf hebben we de prijzen gelijk uitgedeeld en veel blije gezichten gezien.

Natuurlijk gaan we er vanuit dat een 3e corona editie niet meer nodig is en dat we volgend jaar een feest kunnen organiseren zoals jullie van ons gewend zijn.

Chica Bijwaard van Bovenwesten, dankjewel dat je ons ieder jaar weer helpt bij het drukwerk. Dat wordt erg gewaardeerd! Op naar volgend jaar.

Oranje Comité Maxima’al

Website: koningsdagwervershoof.nl

Facebook: https://www.facebook.com/oranjemaximaal

Instagram: koningsdaginwervershoof