Tot nu toe zijn de weervoorspellingen goed. Zullen we het feest dan toch weer een keer buiten op het plein vieren? Dit jaar heeft Oranje Comité Maxima’al ook de taak om de aubade te organiseren. Het wordt een dag vol leuke activiteiten!

We starten deze feestelijke dag dit jaar om 08.30 uur met de vrijmarkt. Vanaf 07.30 uur ‘s morgens kan er een plek worden ingenomen op het daarvoor aangewezen gebied. Er kan weer van alles worden gekocht en gedaan worden voor kleine prijsjes. Om 10.00 uur zal de aubade van start gaan in de Olympiahal van Sport- en Wellnesscenter De Dars. De gegadigden hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging van de Gemeente Medemblik mogen ontvangen. Om 10.30 uur zullen we bekend maken wie de vrijwilliger van het jaar is geworden, onder muzikale begeleiding van de fanfare. De vrijmarkt eindigt om 11.30 uur. Aan alle deelnemers het verzoek om de onverkochte spullen mee naar huis te nemen en de verkoopplaats netjes achter te laten.

Om 13.00 uur start het middagprogramma. We kunnen daar optimaal genieten van de muziek van DJ Jacco Deen en Sven the Pianoman! Ook zullen we weer bij iedereen langs gaan voor de lootjes voor de loterij. De hoofdprijs is een mooie fauteuil van De Eekhoorn.

De kleintjes kunnen genieten van de optreden van kleuterdans. Ze kunnen zich laten schminken en kunnen zich uitleven op diverse springkussens. Daarnaast zijn er optredens van streetdance en musical dat wordt verzorgd door juf Linda. Naast de dizzy race stormbaan, de mega balls en de multi sky swing is er ook de mogelijkheid om een airbrush tattoo te laten zetten! Voor de kinderen is er verder nog wat lekkers te verkrijgen.

Voor de oudere Wervershovers zal er ’s middags in en door de Schoof weer sjoelen en kaarten worden georganiseerd, waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

We zien jullie graag op 27 april en maken er met z’n allen een mooie dag van.

Oranje Comité Maxima’al

Facebook: https://www.facebook.com/oranjemaximaal
Instagram: koningsdaginwervershoof