Eindelijk kon er weer een Koningsdag gevierd worden zoals we deze voor ogen hadden.  Wat hebben we genoten van alle blije kinderengezichten, van dorpsgenoten en van mensen die zelfs van buiten Wervershoof naar het evenement toe zijn gekomen.

Dank jullie wel voor jullie bezoek!

Het was dit jaar een lastige beslissing voor ons als comité, vieren we het feest binnen of op het Raadhuisplein? De wisselende weervoorspellingen maakten het ons lastig. Uiteindelijk hebben we pas op maandagochtend de knoop doorgehakt, na 7 jaar gaan we het feest weer op het plein in De Hoek organiseren.

Eerder werd er door veel vrijwilligers collecte gelopen, waarbij er zowel contant als met een QR code gedoneerd kon worden. Daar is een bedrag van € 2.910,85 opgehaald!

Op Koningsdag zelf begonnen we met de vrijmarkt, die goed werd bezocht en waar veel spullen zijn verhandeld. Om 10.00 uur werd de oeuvreprijs uitgereikt, dit jaar ging deze naar Monnie de Vries die zeer verrast was. Er kon geluisterd worden naar het optreden van de fanfare.

In de middag werden alle springkussen uitgerold, wat een feest voor de kinderen! Ze konden ook snoep, limonade en chips halen, zich laten schminken en dit jaar was ook clown Manon Ballon aanwezig. De ouderen konden genieten van het optreden van de band Phoenix, wat waren ze goed! En ook van de muziek van DJ Jacco Deen viel goed in de smaak. Er waren foodtrucks aanwezig, waardoor het aan niets ontbrak. De loodjes van de loterij vonden gretig aftrek.

In de Schoof werd er door de ouderen genoten van live muziek, sjoelen en klaverjassen.

Zonder vrijwilligers zijn wij nergens; opbouwers, verkeersregelaars, fotografen (Gerard & Anja Fotografie), EHBO’ers, springkussen begeleiders, schminkers, munten verkopers en het bar team… enorm bedankt! Op naar Koningsdag 2023!

Oranje Comité Maxima’al