Wat kunnen we het als comité toch waarderen dat we dit jaar eindelijk de plannen  mogen uitvoeren op Koningsdag zoals we dit al twee jaar voor ogen hadden!  Jong en oud kan weer genieten van deze dag zoals ze dit gewend waren, daar zullen we voor zorgen! Afhankelijk van het weer, zal het feest worden georganiseerd op het Raadhuisplein of in Sport- en Wellnesscenter De Dars.

 

We starten deze feestelijke dag om 08.30 uur ’s morgens met de vrijmarkt. Vanaf 07.30 uur kan er een plekje worden gezocht  op het daarvoor aangewezen gebied. Er kan weer van alles worden verkocht, gekocht en gedaan voor kleine prijsjes. Om 10.00 uur zal de oeuvre prijs uitgereikt worden aan dé vrijwilliger van Wervershoof. De vrijmarkt eindigt om 11.30 uur. Aan alle deelnemers het verzoek om de onverkochte spullen mee naar huis te nemen en de verkoopplaats netjes achter te laten.

 

Om 13.00 uur start het middagprogramma met om 13.30 uur het optreden van de streetdance groepen van De Dars. DJ Jacco Deen en de band Phoenix zullen deze middag muzikaal omlijsten. Ook zullen we weer bij iedereen langs gaan voor de lootjes voor de loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn! Verder zijn er foodtrucks aanwezig voor de innerlijke mens.

 

De kleintjes kunnen zich laten schminken en kunnen zich uitleven op diverse springkussens. Verder  zal clown Manon Ballon aanwezig zijn om de kinderen te vermaken. Ook de oudere kinderen zullen ogen te kort komen. Er zijn weer een aantal toffe springkussen aanwezig, waaronder wederom de Multi Sky Swing! Voor de kinderen is er uiteraard ook genoeg lekkers te verkrijgen.

Voor de oudere Wervershovers zal er ’s middags in en door de Schoof weer sjoelen en kaarten worden georganiseerd, waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

We zien jullie graag op 27 april en maken er met z’n allen een mooie dag van!

Oranje Comité Maxima’al

Facebook: https://www.facebook.com/oranjemaximaal

Instagram: koningsdaginwervershoof