Koningsdag in Wervershoof!

Natuurlijk trek je op donderdag 27 april je oranje kleding aan en kom je naar het Raadhuisplein om er samen met ons en vooral met elkaar een fantastische Koningsdag van te maken! Oranje Comité Maxima’al heeft er weer alles aan gedaan om er een leuk evenement van te maken voor jong en oud.
We gaan er niet van uit, maar wanneer de weerberichten slecht zijn, zullen we uitwijken naar Sport- en Wellnesscenter De Dars.

We starten deze Koningsdag om 08.30 uur ’s morgens met de vrijmarkt. Vanaf 07.30 uur kan er een plekje worden gezocht in het daarvoor aangewezen gebied. Er kan weer van alles worden verkocht, gekocht en gedaan voor kleine prijsjes. Dit jaar verkoopt het Oranje Comité zelf koffie en thee tijdens de vrijmarkt. Om 10.00 uur zal de oeuvreprijs uitgereikt worden aan dé vrijwilliger van Wervershoof. Aansluitend zal de fanfare een concert geven. De vrijmarkt eindigt om 11.30 uur. Aan alle deelnemers het verzoek om de onverkochte spullen mee naar huis te nemen en de verkoopplaatsen netjes achter te laten.

Om 13.00 uur start het middagprogramma met DJ Jacco Deen. Dit jaar zal GiGA Coverband uit Heerhugowaard de livemuziek verzorgen. Zij zijn pas tevreden als het dak eraf gaat, dus dat belooft wat!
Ook zullen we bij iedereen langsgaan met lootjes voor de loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn! Verder zijn er weer foodtrucks aanwezig zodat je deze dag niets te kort zult komen.

Jongere kinderen kunnen zich deze middag laten schminken en kunnen zich uitleven op diverse springkussens zoals het Cars springkussen en het sprookjes springkussen. Clown Manon Ballon zal aanwezig zijn om de kinderen te vermaken. Ook de oudere kinderen zullen ogen te kort komen. Er zijn weer een aantal toffe springkussen aanwezig, waaronder de Formule 1 stormbaan en de piratenrace hindernisbaan. Voor de kinderen is er uiteraard limonade, snoep en chips gratis te verkrijgen.

Voor de oudere Wervershovers zal er ’s middags, net als alle jaren, in en door de Schoof sjoelen en kaarten worden georganiseerd waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

We zien jullie graag op 27 april en maken er met z’n allen een mooie dag van!

Oranje Comité Maxima’al

Facebook: https://www.facebook.com/oranjemaximaal

Instagram: koningsdaginwervershoof