De weersvoorspellingen maakten het dit jaar niet gemakkelijk voor ons als comité. Zal het te doen zijn wat betreft de temperatuur wanneer we het buiten vieren, of moeten we toch uitwijken naar onze binnen locatie? Uiteindelijk hebben we 2 dagen voor het evenement de knoop door gehakt; we vieren het buiten. En dat we die dag zo verwend werden met het zonnetje was een aangename verrassing! Wat hebben we genoten van alle blije gezichten.

We begonnen Koningsdag met de vrijmarkt waar van alles te doen was zoals pony rijen, ringen gooien, slagroom gooien en nagels laten lakken. Veel kinderen verkochten spullen op de markt. Er was koffie, thee en warme chocolademelk te verkrijgen.
Om 10.00 uur begon de fanfare met spelen en aansluitend werd de oeuvreprijs uitgereikt. Deze ging dit jaar naar Jos Botman, de vrijwilliger van het jaar. Wat was hij aangenaam verrast.

In de middag werden alle springkussen uitgerold, wat een feest voor de kinderen! Ze konden ook snoep, limonade en chips halen, zich laten schminken en ballonnen naar wens laten maken door clown Manon Ballon. De ouderen konden genieten van het optreden van de GiGA Coverband, wat waren ze goed! Ook DJ Jacco Deen maakte er weer een feestje van op het plein. Er waren foodtrucks aanwezig, waardoor het aan niets ontbrak. De loodjes van de loterij vonden gretig aftrek, want een barbecue als hoofdprijs wilde iedereen wel winnen.

In de Schoof werd er door de ouderen genoten van live muziek, sjoelen en klaverjassen.

Zonder vrijwilligers zijn wij nergens; opbouwers, verkeersregelaars, fotografen (Gerard & Anja Fotografie), EHBO’ers, springkussen begeleiders, schminkers, munten verkopers, het bar team, afbouwers en ondernemers die voor deze dag hun materialen hebben uitgeleend, enorm bedankt!

Lijkt het je leuk om de komende editie als vrijwilliger te helpen tijdens het evenement, bijvoorbeeld bij de bar of bij de muntenbalie? Stuur dan s.v.p. een mail naar info@koningsdsagwervershoof.nl. Als je een aantal uurtjes zou willen helpen dan zullen we daar ook al heel blij mee zijn!

We kijken terug op een geslaagde editie en willen iedereen bedanken voor zijn of haar bezoek. Er zullen vele gezichten rood zijn gekleurd door het heerlijke zonnetje.

Op naar volgend jaar!