Op zaterdag 27 april is het groot feest op het Raadhuisplein, we vieren Koningsdag 2024!
Iedereen is welkom op het plein zodat we er samen een fantastische dag van kunnen maken. Oranje Comité Maxima’al heeft er weer alles aan gedaan om er een leuk evenement van te maken voor jong en oud.

We gaan er niet van uit, maar wanneer de weerberichten slecht zijn, zullen we uitwijken naar Sport- en Wellnesscenter De Dars.

We starten Koningsdag om 08.30 uur ’s morgens met de vrijmarkt. Vanaf 07.30 uur kan er een plekje worden gezocht in het daarvoor aangewezen gebied. Er kan weer van alles worden verkocht, gekocht en gedaan voor kleine prijsjes. Het Oranje Comité verkoopt zelf koffie en thee tijdens de vrijmarkt. Om 10.00 uur zal de oeuvreprijs uitgereikt worden aan dé vrijwilliger van Wervershoof. Aansluitend zal de fanfare een concert geven. De vrijmarkt eindigt om 11.30 uur. Aan alle deelnemers het verzoek om de onverkochte spullen mee naar huis te nemen en de verkoopplaatsen netjes achter te laten.

Om 13.00 uur start het middagprogramma met zingende DJ Jacco Deen. Na het succesvolle optreden van vorig jaar, zal ook dit jaar Coverband GiGA uit Heerhugowaard de livemuziek verzorgen. Het denkbeeldige dak zal er vanaf gaan!
Ook zullen we bij iedereen langsgaan met lootjes voor de loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn, zoals een Pizzaiolo en een grote JBL box. Verder zijn er foodtrucks aanwezig zodat je deze dag niets te kort zult komen.

De kinderen kunnen zich deze middag laten schminken en kunnen zich uitleven op diverse springkussens. Op het Raadhuisplein komen de jungle- en winterstormbaan te staan en op de Dorpsstraat worden springkussen opgeblazen van in totaal 70 meter lang! Dat belooft wat! Clown Manon Ballon zal aanwezig zijn om de kinderen te voorzien van originele ballonnen. Limonade, snoep en chips is gratis te verkrijgen voor de kinderen.

Voor de oudere Wervershovers zal er ’s middags in en door de Schoof sjoelen en kaarten worden georganiseerd waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

We zien jullie graag op 27 april en maken er met z’n allen een mooie dag van!